MÉCS Napok

Résztvevők: A programra együtt járó párok, jegyespárok, valamint 3 éven belül házasodott házaspárok jelentkezését várjuk.
A programot vezeti: Wolowicz Ádám SVD atya
Helyszín: Kőszegi Szent Imre Missziósház és Verbita Központ, 9730 Kőszeg, Park u. 1. (Megközelítés: a város jól megközelíthető tömegközlekedéssel, a vonatok és buszok pontos menetrendi információiról kérjük tájékozódjon a szolgáltatók internetes oldalán. Autóknak a missziósház előtti parkolóban, illetve a szomszédos utcákban lehet parkolóhelyet keresni.) [Térkép]
Időpont: A program kezdete: 2018. május 11. péntek este 18:00 óra. Érkezés: legkésőbb 17:40-ig. A program előreláthatólag vasárnap 18 óráig tart.
FONTOS! A MÉCS Napok egymásra épülő részekből álló hétvégi program. Ezért csak azok jelentkezését fogadhatjuk el, akik vállalják, hogy legkésőbb a kezdés előtt 20 perccel megérkeznek, és a program teljes egészén - vasárnap estig (kb. 18 óráig) - bentlakással részt vesznek; ellenkező esetben olyanoktól veszik el a helyet, akik szerettek volna végig ott lenni, és erre időt is szakítottak volna.
Kedvezményes jelentkezésre 2018. április 20-ig van lehetőség. E határidőig jelentkezőknek a részvételi díj 13.000 Ft/fő.
Jelentkezési határidő: 2018. május 04.
Részvételi díj 15.000 Ft/fő.
A részvételi díj önköltség (kétnapi szállás teljes ellátással péntek vacsorától vasárnap ebédig).
Jelentkezés:  ITT
Figyelem! A jelentkezést az emailben kapott linken keresztül meg kell erősíteni, különben a rendszer nem továbbítja!
További információ a  e-mail címen vagy   a +36 70 249 59 82 telefonszámon.